Dumt är roligt


Jag vet inte vad jag ska säga...

Bakis efter midsommaraftonens festlighter så tillbringade jag större delen av förmiddagen i soffan. Horisontellt läge, zappandes mellan alla tv-kanaler. Det var då jag fick bevittna höjden utav dumhet... fast ändå så roligt att jag har gått och tänkt på det hela dagen. Hursomhelst... det var på det där tv-programmet där folk ska ringa in och gissa vad det är för ord. De programmen som har världens sämsta programledare. Det ordet man skulle gissa såg ut så här:

----namn

alltså fyra bokstäver före "namn" skulle bilda det rätta ordet.

En person hade en riktigt bra gissning: VIETNAMN

Ha ha. Jag höll på att trilla ned från soffan.  Och inte nog med det... om man googlar vietnamn så får man 23 000 träffar. Alla smarta svenskar.


Fast like a cannonball


Mr Sleezy

image62

Jag har varit ute med båten hela dagen. Kommer in och sätter mig i soffan och kollar in vad det är på tv. Och vad händer, jo allt det lugn och harmoni solen och vattnet givit mig rinner bort när jag ser den här jävla sliskiga slemblobban.

Ett produktionsbolag raggar upp tjejer som är missnöjda med sina kroppar. Sen kommer slemmet (programledaren) och öser komplimanger över dem samtidigt som han passar på att tafsa så mycket han kan. Den officiela programidén är att få dessa tjejer att blir mer nöjda med sina kroppar. Yeah sure...