En dåres anteckningar

image73
Jag slökollade på en av alla dessa tusen dokumentärer om 2:a världskriget ikväll. Som vanligt kretsade mycket kring dagen D. Ryssarna blir allt som oftast bortglömda, förutom slaget vid Stalingrad som luftas vid enstaka tillfällen. Jag menar, det dog ju i runda slängar 25 miljoner av dem. Till skillnad från inte ens den miljon amerikanare och engelsmän som fick sätta livet till. Men det pratas aldrig om hur kriget påverkade ryssland.  


Jag gillar ryssar. Tror jag. Jag har inte träffat så många. Jag gick i samma klass som två, det är väl allt. Ungefär. Men jag gillar mycket som kommer därifrån. VODKA!
Japp, så är det.


Vad gör man när man får en nallebjörn?



Min andra film. Som jag tappade lusten med efter 30 sekunder...
(ljud är såklart nödvändigt)

Grr...

Den där jävla tv-plastikkirurgen som är anklagad för våldtäkt på en patient. På aftonbladet kan man läsa hans försvar, varför hans sperma fanns i den unga tjejens slida.


"Ehh, alltså på morgonen gav jag mig själv en dunderinjektion med testosteron. Så stor att jag fick ett jättestånd på kliniken och fick lov att gå in på toaletten och onanera. Jag tvättar händerna men kliar samtidigt magen, och det är här någonstans jag förmodligen får sperma på fingrarna som jag sedan på nåt sätt för in i kvinnans slida."


Är det någon fler än jag som vill slå honom på käften?


Vilken dröm.

image71

Jag är ibland och kollar på blocket.
Ganska ofta, egentligen.
Eller, alltså, hela tiden nästan. Om jag nu ska vara helt ärlig.


Något som jag börjat lägga märke till och som jag finner ganska konstigt; är alla, eller i alla fall många, som säljer sina brudklänningar.

Just för tillfäller är det 768 brudklänningar till salu.

Jag vet inte. Jag är ju kille och inte så bröllopsinsatt, så jag kanske har fått det helt om bakfoten. Men vem fan köper brudklänning på Blocket?

Den på bilden kostar 750:- om någon är intresserad.


Vilket lag är man hellre med i, A eller B?

image70
Jag gick förbi ett gäng med A-lagare igår. De satt på gubbholmen, en ö mitt i älven. Det sitter alltid där nuförtiden. De var säkert 15 st som slagit läger.


Fattar ni hur många A-lagare det finns i Sverige? Nä, inte jag heller. Men förmodligen ett jävla stort gäng. Ett stort gäng med outnyttjad potential.


Jag började genast fundera. Föreställde mig att vara kung, eller åtminstone chef, över Sveriges alla A-lagare. Jag och A-laget. Vad fan skulle kunna stoppa oss? En lastbil full med norrlands guld dynamit kanske... men annars, förmodligen ingenting.

Som vanligt är jag nog något stort på spåret.



 


Hmm... suck.

image69
Jag har börjat springa. Motionera kanske det kallas. Inget handlöst kaotiskt springade till affären, kiosken eller shoppingrundan alltså. Nä. Löpning tror jag man kallar det. På elljusspår.

Hursomhelst, när jag satt i bilen tillbaka från mitt löpande (inte sånt som hundar gör) så hörde jag på radion om en ny upptäckt några forskare gjort. De hade intervjuat 73 000 personer (!) om deras psykiska hälsa. Resultatet var enligt honom väldigt överraskande. Hör och häpna, de med få sociala kontakter lider av större psykiskt ohälsa än andra. Och de som mår sämst, som grupp, är unga uteomeuropeiska (invandrare) tjejer med dålig ekonomi och få sociala kontakter.


Riktigt övveraskande resultat alltså. Nästa undersökning de skall inrikta sig på är att lösa det uråldriga matematiska problemet 1+1. Jag väntar med spänning på nya häpnadsväckande rapporter.   


 


Nobelpriset nästa?

image68

Aftonbladet lovar 3 kilo på 3 veckor!

Jag lovar ingenting... men jag är förmodligen någonting väldigt stort på spåret.
När jag gick och la mig igår vägde jag 76,8 kg när jag vaknade i morse vägde jag 73,9.

Alltså minus 2,9 kg på ca 10 timmar.

Behöver jag säga något mer?

Köpa salami - lodjur före i kön - luktar lax.

image67

Jag åkte och handlade på en relativ ny stormarknad igår. Eller, ny för mig i alla fall. Jag behövde egentligen ingenting speciellt men när jag såg att de hade en välsorterad charkdisk så ställde jag mig i kö för att köpa italiensk salami. Mannen före mig såg ut som ett lodjur. Eller, tofsen lodjuren har på öronen hade han på hakan. Det såg konstigt ut, som om någon hade limmat fast den under munnen på honom. Han köpte lax. Passande för kattdjur tänkte jag. När det så var min tur beställde jag ett hekto milano. Tjejen bakom disken var söt och log så mycket att jag inte tänkte på att hon använde samma plasthandskar för min salami som hon använt för lodjurets lax. Det blev jag först medveten om när jag kom hem och insåg att min lilla låda med salami luktade fisk. Fan...

Nej, jag är ingen knarkare.

image66

Jag gick till min wannabee fancy pancy tandläkare igår. Jag

behövde en spruta. När jag blivit insläppt genom porten och

klivit genom dörren stirrar receptionisten mig rakt i

ögonen. Jag går fram och säger.
 
-Hej på dig, jag skulle behöva en sån där spruta för att

skölja rent under tandköttet vid en visdomstand"
-Nä, såna finns inte.
-Jo, de finns visst. Det vet jag. Sluta jiddra.
-Men du är väl inte ens patient hos oss?
-Jo, det kan du fatta.
-jaha, ja men då. Ge mig ditt personnummer så fixar vi det.


Sen plockar hon fram min journal och går bort i korridoren.

Efter några minuter kommer min tandläkare.


-Hej, jag hörde att du ville ha en spruta för att skölja rent runt visdomstanden.
-Ja, right on.
-Mmmm, det ska vi väl kunna ordna. Men bara så du vet, en sån här spruta kan man inte injicera med.


Tom Cruise hos Oprah.


Cashewnist

Nu är jag inne i mitt cashewberoende igen. Jag kan inte sluta äta de jävla nötterna. Dessutom köpte jag en väldigt god mangojuice som snart är slut (uppdrucken).


Väntar på att kicken ska sätta in. Att jag ska vakna upp om fyra dagar med cashewnötter i håret, mangojuice på t-shirten och inte minnas ett dugg. Möta grannarnas arga blickar medan jag stammande försöker fråga vad som hänt.


-Flytta härifrån din jävla Cashewnist, säger de.

De har till och med klistrat upp en lapp "Cashewnist" på min dörr så att alla ska veta vad jag är för en...